Lliurament de comandes tots el dimecres

Vine a l’hort a tocar la terra

El nostre oasis de terra

Aquest projecte és nou per nosaltres. Després de més de tres generacions, ens hem adonat que l’agricultura és un dels sectors que s’està perdent i entre tots hem de començar a cuidar-lo perquè no desaparegui.

Creiem en el que fem i ens apassiona la terra, així que per què no explicar-vos el que fem i apropar-vos una mica més als productes que poseu a taula?

Després d’aquests dos anys, la proximitat és una de les paraules més anomenades, però no tots els productes que mengem són d’aquí i això vol dir que hem de saber quins són els productes de temporada i els productes de la zona. La nostra finca està conreada segons les èpoques de cada cultiu i no podem anar més ràpids ni més lents, treballem segons el clima i les estacions.​

Estem acostumats a trobar de tot sempre, a la nostra botiga pots trobar el que vulguis, però és important saber quins són els productes de temporada i els seus orígens.

Treballem amb producció integrada, global Gap i amb la IGP Calçot de Valls.

La visita és fa tots els dimarts a partir de les 18:30h a la finca i dura aproximadament 1’30h, amb un cost de 10€ per adult i per els nens fins als 12 anys gratuit.

Després de la visita hi haurà una petita degustació dels productes.

Podeu accedir a la finca caminant o amb cotxe.

Les visites són de 20 persones màxim. Si volguéssiu venir un grup escriviu-nos a horta@hortablanch.com

Si tens ganes de conèixer-nos, només t’has d’apuntar!

Com arribar-hi

Reserva una visita

Sestà carregant el calendari...
captcha
Updating…
  • No hi ha productes a la cistella.
Verified by MonsterInsights