Lliurament de comandes tots el dimecres

Sobre nosaltres

banner-nosaltres

L’origen

Cap al 1950, en Joan Blanch, el nostre pare, va començar a dedicar-se al cultiu d’horta a una finca que tenia al Pla de Tamarit, impulsat per la nostra mare, la Paquita Guasch, que venia d’una família de Valls que també es dedicava a l’agricultura. A arrel d’això i de la relació amb el poble pioner de les calçotades, al cap d’uns deu anys vam començar a conrear calçots per consum propi, ja que a Altafulla encara no es coneixia.

Al 1978, el Jordi i el Joan Albert Blanch, fills del Joan, ja ens dedicàvem al cultiu d’hortalisses juntament amb el nostre pare. L’hectàrea de conreu de regadiu en la que haviem treballat fins el moment, se’ns va quedar petita i vam decidir arrendar la finca La Fasina d’Altafulla, de 3’5 hectàrees de terreny. Va ser llavors quan vam posar el primer reg d’aspersió.

Aproximadament deu anys després, degut a la pressió urbanística vam deixar la finca La Fasina i vam reconvertir La Rasa, la nostra finca actual, posant-hi un pou i canviant així, el conreu de vinya pel de regadiu.

Productes propis

És un sistema de producció d’hortalisses basat en el respecte per la salut humana i el medi ambient. Per combatre les plagues i fer un ús mínim de pesticides, utilitzem insectes i fauna auxiliar, els quals hivernen en una flor anomenada calèndula que es planta en els marges dels camins.

Updating…
  • No hi ha productes a la cistella.
Verified by MonsterInsights